Friday, March 28, 2008

Happy Birthday Siti


Siti..
Selamat ulang tahun...
Ingat ko dah tua ...
aku tetap muda dari ko...heheheehehhe
jgn jelos..


Hidup misti diteruskan jgn biarkan emosi menguasai diri..ingat mak abah ko..
dan yang penting ingat aku hahahahah
tanpa aku hidupmu tak ceria...muahahahahhaa

4 comments:

nanie said...

yatt..
aku tompang msg utk ct...

hepi besday ct...
hahaha..
aku pong lg mude drp ko....

Anonymous said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa sedih betull...yatt aku tua ke?huhuhuh ala kasik can je kat ko....huhuhuhuhu...sebenarnya masa ko dalam pewut mak ko lagi aku dah discuss...ko kata ko takmo keluar selagi aku tak keluar...ko ske duk kat tali pusat muahahahahaha...tu yang aku mengalah....takpe2...aku ok sket walaupun aku sedih benarnya....dulu ada gak owang tersayang nak wish,,,,ni ko je la yattt....huhuhu

nani..mekasih2...huhuhuhu bila nak banje makan ni nani

Masy said...

epy bday ct :)

MZ said...

epi bezday to citi gak! baper dah umo ko nih? 18? 22? :D
*bila nak banjo den cis kek nih?*