Sunday, April 20, 2008

demam huhuhu

ape kabar kengkawan..
lama plak tak nulih kat sini..

skarang ni aku tgh demam...
demam exam uwarghhhhhhhhh
dah la paler dok pusing pikir exam
tejangkit plak virus selsema n batuk..
adoii sungguh la seksa jiwa ragaku nak blajar..

keje plak satu hal lagi melambak tak setel..
suke hati aku je amik study leave..
tak pe.. nanti abih exam aku pulun keje plak...

risaunye nak peksa
maklumlah dah lama tinggalkn alam pepereksaan nih..
5 thn tup tup kena asah balik otak yg nak bekarat nihh...
kengkawan doakan ekkk...
satu paper - English dah tau result.. ok la
padan ngan usaha aku yg tak seberapa huhuhuhu
Thanks pn. Suzana
balancenye..
first paper hari selasa nanti management
follow by accounting Jumaat
n last ecommerce Rabu minggu lagi satu 30hb

lepas tuh enjoyyyyyyyyyyyyy
1, 2 & 3 may bleh release tensi kat Terengganu
ade family day..

takat sini dulu
tata...

8 comments:

MZ said...

moga berjaya dgn cemerlang, terbilang dan gemilang. jawab pekse tu jgn temberang aaaaa.
*ini wish for gudluck. jgn gelap dah la ekk*

meen said...

yatt..gud luck 4 u exam

Anonymous said...

well sepupu ku yatt jawab exam bebaik....muahahhahah windu kat ko jumpa 30 hb nanti..agak2 ko abih peksa kul bape arrr...aku pun batuk2 tak baik lagi seksanya....uhuk2..uhuk2......aku bulan 6 ni baru exam bitk muahahhahahahahaha...

hairieusoff said...

beatla gi terenggau.....dah lama tak ke sana

Masy said...

peh lamanye gi ganu

13may said...

selamat selamat :)

13may said...

selamat berpuasa. Moga Ramadhan kali ni yang lebih baik dari tahun2 yang sudah meninggalkan kita.

13may said...

selamat hari raya!