Tuesday, June 16, 2009

erkkkk lamanye tak bukak sini....

cttttttt aku dah on balik blog nih...
tetiba rasa nak kasi open balik...
msjbox pun dah expired hehehheee
last entry pun citer aku nak amik exam part 3..
now dah abih part 5 dah.. alhamdulillah lepas paper FAR400..
walaupun pointer drop :(
kumpul semangat tuk part 6 plak...
chayok chayok... tuk kengkawan sekelas don't give up..
yakin boleh..

to my pakcik kalau baca ni. assalamualaikum.. diam2 je la ekk..hehehehe

takat sini dulu
jumpa lagi...

4 comments:

Anonymous said...

akhirnya mokkk ko kembali juga...heheheheehhehehe...

MZ said...

ekau tak kunci plak blog ni yo?

eden mcm kona yo si anon mengomen kek ateh tu ha ;))huhuhu

Anonymous said...

heppp..hepp.....pokcik bilo nakkuar banjo makan2 ni..den mo yatt dah kuwus dah tak makan lamo haaaaaaa.hahahhahahahahah

Nuraiesya Wanyssa said...

hehehe nak buat macam mana dah lumrahnya bekerja.. kuii kuiikuiii