Tuesday, June 23, 2009

tensiiiiiii

penatnye.... stress gila aku rasa skrang nih...
sume keje nak cepat..
mana nak nengok keje sendiri...
nak nengok keje staff n trainee...
dah ujung bulan ni tmbah stress lagi...
collection tak nmpak byg lagi..
bos dah sibuk tanya menciknyeeeeeeee...
siap bagi challenge lagi..
tak pe cabaran di sahut...
ari ni malas nak stay lama kat opis kul 9 dah cabut balik..
rasa cam tak effective dah dok kat opis.
balik umah update blog hehehehe
thanks to celcom broadband dengan pretasi sungguh membanggakan 2 hari nih...
bil tak bayor lagi hehehehe..
k la takat ni dulu..
bye..

3 comments:

Anonymous said...

huhuhuhuhu...wihh sonyap yo ko...asal tak minta no tepon sekali hehehheehh....eh ni nak tanya ko dulu ni..kalau nanti2 ada orang2 belah shah alam nak kek ko nak buat ke..aku dah cakap penghantaran tu takde kot...nnati ko bgtau aku ek...

weii aku mimpi aku pelik ...serammm

YaTt's said...

ko nak komen entry yg mano nih...
aku tak beli lagi la barang nak deco..sudikah ko sedokah barang duo tigo ketol alatan deco muahahhahaha
lagi pun kelas dah stat

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網