Saturday, April 03, 2010

a quick update

1/ exam time table dah keluar. gap banyak gak between satu subjek ke satu subjek. last paper on 9 may. tapi tak syok ofis wat staf day@ team building on 6-8 may. dah submit application later mintak pengecualian. gila kalau aku gi sana. konfem tak leh jawap paper last tuh. dah la test Maf tuh aku tak leh jawab ni kan nak tak study tuk final. form cuti tuk exam pun dah submit. hopefully my big boss approvelah.

2/ previos entry aku letak gambo anak pokok tembikai yg aku tanam. sedihhhhhhhh aku benci siput bab* ... habis togel pokok tembikai aku dikejakan.. tak dan nak tengok pokok tuh membesar. sib baik pokok cili dalam pasu selamat lagi. hope sompek la bosar n bebuah bnyk2. jimat skit.

3/ my cousin ajak join dia ngan anak dia pi holiday trip to Beijing this coming December. Price agak murah compare to any package aku nengok kat iklan2. tengah pikir nih. tp kena wat decision within a week. yang penting kena wat budget dulu. sebab Jan kena byr yuran uitm. n then kena kira cuti.. cukup ke tak. ikutkan hati konfirmkan aje heehehhehe

4/ now at bukit beruntung. my cousin alif wedding. dia ni sama blajar ngan aku kat uitm wife dia pun sama. gila brani dak 2 orang wat wedding time dah dekat exam nih. moga2 korang besemangat blajar besama2 tuk jawab exam nanti. tadi siang penat betul. balik keje rushing ke senawang jemput my famili n then terus datang sini. kul 9 lebih smpai b.beruntung terus gi umah pengantin pempuan. ade majlis berinai. dikyang anak bongsu paksu aku melekat depan pelamin nengok pengantin dari stat berinai smpai ke sesi begambo. ajak makan pun tanak.
paling tak tahan ayat dia tanya ibu dia ' ibu adik tak kawin pun lagi' ngan nada sedih. selamba dek aku jawab 'angah pun tak kawin lg. adik dah nak kawin plak' adik kawin ngan sapa? aku tanya lagi. lawak gila siap sebut nama orang yg dia nak kawin padahal baru umur 4 thn.. dik yang dik yang..

5/ time to sleep. jeles ngan orang sekeliling yg dah lena.. so selamat malam semua.. ai tujukan lagi fezal tahir tuk u all heheheh

No comments: