Saturday, April 10, 2010

cousin wedding

Gambar2 sekitar majlis perkahwinan sepupuku Alif Aimran

Malam berinai blah petangnye majlis akad nikah.
nampak dak kecik berambut panjang tuh. Dia sangat ralit mengadap pengantin smpai tanak makan lansung.

menunggu di surau untuk besanding dirumah pengantin perempuan.

aku & alif. kebetulan bawa baju kaler oren match ngan temanya.

menanti pengantin pempuan.



ini dia pengantinnya. actually dia ni student plk kat uitm gak.
tak sangka ghupenya dia si alif punya tunang.


flower boy sangat comel. suke nengok.


bersanding. kesian pengantin kepanasan.
gambar kabur tp nak letak gak.



on the way balik. nampak keta ni. tingkap dah pecah.



majlis sebelah lelaki
berarak tuk bersanding.

haikal. nak but peace tp tak reti hehehhe.
skali bagi 5 terus tetotop muka.

di pelaminan.


pengantin kecik dah take over pelamin.
comel je budak2 nih.

majlis sebelah lelaki tak banyak aku amik gambo
sebab kena wat keje skali
majlis meriah. ramai sungguh tetamunya.

bila dah pi wedding orang ni mula la disoal ngan soklan wajib tuh.
loteh den nak menjawab ehhh

to all my makcik pakcik.
insyallah bulan 12 thn pilih sendiri hehehehehe bleh???

No comments: