Thursday, August 26, 2010

We Got Married : Khuntoria

Picture from google

We Got Married tv program dari Korea. Detail click here. Currently aired at MBC channel Korea on weekly basis.

Kawan aku Jufa yang introduces this show. Memang syok habis bagi peminat2 citer Korea macam aku ni la kan. Bagi orang2 yg tak minat tuh memang sure kata tak besh punye.

Couple yang aku follow called International Couple sebab husbandnya Nichkhun berasal dari Thailand and wife Victoria berasal dari China. Derang ni penyanyi & ade group sendiri. Nichkhun member 2pm and Victoria leader f(x). Sebelum ni penah dengar & baca pasal Nichkhun & 2PM je tapi tak penah tau pun kewujudan Victoria nih. Suka nengok derang berdua sangat comel dlm program nih mcm sangat sesuai jadik couple. Kalau in real life end up jadi real couple pun okay je. heheheh tul tak jufa?

To Syaja sila la nengok citer nih. Besh.. tp melagho kan la hehehe.



No comments: