Friday, August 27, 2010

Salam Nuzul Quran

Hari ni dah 17 hari bepose. Sempena cuti ni baru la bekesempatan nak balik kg berbuka ngan family. Sebelum ni asal sabtu ahad je ade kelas ganti. So tak leh nak kemana2.
Dalam fikiran ni dah macam2 menu nak makan siap dah bg tau mak dah ade mcm2 list makanan dah mak. hehehehehe. minggu mak su ngan anak2 dia join sama. bertambah2 la meriah lagi2 gelagat si dikyang.

Dlam syok2 nak cuti ni tetiba mood teganggu. Semalam seharian ke tempat client balik tuh masuk opis jap nengok ade faks atas meja. uwarghhhhhhhhhhh satu job ni nak urgent before 1 sept. Ada lagi isu nak kena setelkan. tambahan plak 30hb ni dah apply cuti. will see kalau sempat setel hari nih n then nanti email je kat derang. kalau tak 30 kena masuk keje la huhuhuhu.

Hari ni tengah hari nak blk kg sebelum tuh agenda di opis setel keje skit, pegi kedai bakery jap cari stok, balik senawang amik maksu gi pilah amik nurul n then balik umah. kepada kengkawan yg bercuti selamat bercuti. hari sure ramai gi shopping terutamanya dak2 opis. maklum la ade vitamin B. alhamdulillah walaupun tak banyak ade gak bekalan nak wat shopping raya.

p/s-nengok balik entry sebelum cam tak sesuwai je tuk blan2 pose hehehehe. Alhamdulillah ramadan kali ni ade perubahan skit dari thn lepas. hopefully baki hari2 ramadan yang ade dapat diperbanyakan lagi amal ibadat. Insyaallah.

3 comments:

13may said...

selamat hari raya :D

en_me said...

salam ramadhan jerr..

YatT'S said...

May:selamat hari raya gak :)

en_me: salam ramadhan :)