Thursday, January 06, 2011

Recap 2010

Dah dekat seminggu masuk thn baru baru nak update hehehe. Entry kali ni nak recap a few activity aku sepanjang Dec 10.

MAHA 2010 - Dah bertahun dianjurkan baru berkesempatan nak pegi. Misi nak jelajah semua ceruk pameran tak berjaya. Tak larat next year kalau panjang umur insyaallah nak pegi lagi. Kat maha ni tambah koleksi pokok aku. This time beli pokok vanila tp nak bawak balik kg suh ayah tanam.

Wayang- Layan 2 movie. Ngangkung; pegi nonton ngan Jufa, Caja & Maziah. Hantu kak limah balik rumah; gi dengan siti, dikcik & tikah. Nak tengok Social Network tapi tak de geng carik dvd je la nanti.

Bowling - Join tournament anjuran office sepupuku si Siti. Lama sungguh tak main bowling masuk game ke3 dah lenguh tangan dan pening kepala. Paling tak sangka dpt no.4 sampai orang panggil nama buat bodoh je assuming ada orang lain nama sama hehehehehe. Alhamdulillah dpt rezeki hadiah RM lepas la buat blanja derang lunch.

Aquaria KLCC - Dah bertahun dok kl baru tehegeh2 nak gi. Kali ni gi ngan dak2 umah. Aku save tiket masuk pasal guna student card. Berguna gak sambung blajar dah tua2 nih. hehhehehe.

My birthday-Thanks to kawan2 yang mengingatinya. Dapat hadiah kat bawah tuh dari housemateku, Kak Yah. Erkk baru baca 2 muka suratje. Insyaallah akan baca kasi habis. Bermula december ni aku ada misi semoga aku istiqmah dlm melaksanakannya.

No comments: