Sunday, May 29, 2011

Jalan-jalan cari makan

Kebelakangan ni suka sangat explore kedai2 makan baru kat area putra height dengan kawan2 opis. Baru-baru ni google adan jumpa restaurant nih Kassa Corner namanya. Location di Seksyen 10 putra height dalam housing area.

Menu di sini ala carte. Service cepat. Antara menu yang kami cuba.


Above: Ginger beef kueh tiaw. Pic on 1st day makan kat sana. Kawan yang makan kata masin skit. Hari tuh ada try makan blah malam. servis memang cepat. tp sayang rasa mcm kureng skit mungkin different tukang masak kot. sebab nengok kat kitchen dia ramai sungguh tukang masaknya.

Above: Nasi goreng belacan thai. Masin juga rasanya bagi i ni tapi kategori sedap jugak la.
Above: Cream puff. Ini sedap. suka kastadnya. Memula beli 2 je share 4 orang. then ingat lepas makan nak beli lagi tp datang sorang ni beli semua yg ada. nampaknya memang sedap sungguh.

So kengkawan mana yg nak cuba makan boleh la singgah ke putra height. tetiba plak wat iklan percuma. Belah siang tak ramai orang tp malam penuh kedai ni. Decoration pun cantik gak.
So kategori boleh recommend la.

No comments: