Thursday, June 30, 2011

Pesta buku Selangor.

Ahad lepas sempat meluangkan masa berkunjung ke pesta buku Selangor di SACC covention centre. Actually tak planning nak beli apa tapi akhirnya ini la hasilnya.
3 untuk koleksi sendiri 2 lagi nak dijadikan hadiah. Buku yang beli dulu pun tak abis baca lagi. harap dapat habiskan yang ni.
Yang ni pun beli dan hadiahkan pada my roomate sempena besday dia bulan ni. Siap mention akak sy hadiahkan kat akak tp sy nak baca jugak. hehehehe

Then dah penat bejalan. pi buat refleksologi plak. Cam biasa komennya asid tinggi dalam badan. Akak tuh suggest wat bekam. Maybe next time i will do it.

No comments: