Monday, July 18, 2011

1st sales apam polkadot.

My 1st sales for apam polkadot. Gagahkan juga dirini nak siapkan order si farah my opismate. Hopefully family dia pun suka la ngan apam ni.

4 comments:

LadyCaja said...

akak macaron reti wat x? sy mau belaja la..

apam ni boleh tahan berapa lama? kalo nk wat doorgift sesuai tak. sila anta quatation ngn sy.. npk interesting je

YatT'S said...

macaron tak reti la. tak penah try lagi.
Tahan brapa lama tak sure la. tak penah testing lagi. ok je nak wat doorgift.

LadyCaja said...

hm sy nk blaja wat..

apam ni npe gmbar atas tak terbuka, yg tbuka atasnya

YatT'S said...

hah apa yg terbuka tak terbuka ni cik caja weii? simple je nak buat nih. meh aku kasi kursus. ko beli barang kita buat. lepak umah ai okeh.