Saturday, April 07, 2012

Kek lagi.

Choc moist cake 1 kg.

Kali ni ada lagi tempahan kek dari regular customer aku ngan siti. Terima kasih pada kak jie yg tak penah jemu tempah kek kami. Mcm2 kisah nak siapkan kek ni. dengan mixer yg rosak time nak pukul krim. jenuh la pi beli baru. ngat nak carik yg ok terus aleh2 sume kedai tak bukak lagi rembat je apa yg ada kat giant. kak jie order edible image barbie so plan nak buat bunga la. Lepas tu dok ingat ada nozel daun ghupenye tak de pi la ulang alik kedai bakeri plak. smpai tokei kedai pun tanya ehh ni yg dtg pagi tadi kan.Hope kak jie suka.

2 comments:

Izzie said...

wah!kagum..
pandai buat kek..

Yatt said...

hehehe boleh la skit2.