Friday, April 06, 2012

Rooftoop Prince


Synopsis

A prince from the Joseon era, Lee Gak, is catapulted 300 years forward into the future in Seoul 2012 with his entourage, which includes Song Man Bo, Do Chi San and Woo Young Sul, when he tries to investigate the suspicious circumstances which surround the death of the girl he loved. In the present, he finds a girl who looks exactly like his beloved crown princess...

Cast


fyi: Info di atas di ambik dari wiki.d-addicts website.

Hari ni nak kongsi pasal drama korea terbaru yg aku layan. Lepas habis Ojakgyo & Dream High2 mood layan drama agak kurang. But then read about yoochun new drama memang ternanti2 la. Sinopsis drama ni mcm yg kat atas tuh.

Aku memang rekomen abis drama ni untuk sapa2 yg tensen. Konpem pecah perut nengok gelagat 4 joseon namja yg tercampak kat zaman moden. Tak tahu la kan komen orang lain tp for me memang besh! Ditambah plak ada yoochun lagi semangat nak nengok hehehehe.

Maybe tak lama lagi ditayangkan kat onehd. aku cam biasa gigih menyedut. tak sabo nak sedut ep6 hehehe. so kepada peminat2 drama korea selamat menonton.


No comments: