Sunday, April 15, 2012

Serabut..

Adehhh.. bulan ni sungguh mencabar bagi den. Mcm2 hal plak. Kojo + Sekolah + trip.
Serabut serabut..

Bab kojo ni la paling serabut skali.. tak tau la pesal bos suh join team dd.
kan dah tebiar anak2 buah den. baru bos tau mcm anak ayam ilang ibu katanya.
Abih den ni dh tak tau mana satu keja nak buat. kalau masuk opis ni plan tinggal plan. haram dpt setel keje sendiri. client plak mcm2 hal. paling tak menahan sibuk betanya kenapa aku nak cuti. adehhh personal reaason den la ape ke hal plak nak story ngan dia.
Alhamdulillah bab CF boleh tarikh napas lega. yeay boleh cuti ngan hati senang.
Now sebelum cuti kena buat wasiat keje2 mana mintak assistant tolong cover.. my assistant get ready ye. hehehehe
ok enough pasal keje..

Bab sekolah pun satu hal. time2 ni la nak test la presentation la. tiga2 subjek sume serabut ngan presentation. sib baik Ais630 presentation date tak jatuh our trip date tp sorang member plak sangkut. Sib baik lecturer ok boleh proceed ngan member yg ada je. Aud plak test esok adehh satu pun tak baca lagi. subjek paling bosan Far600 .. tendancy nak ponteng memang tinggi. tapi siut lecturer check attendance plak.. dah kantoi last week. so rabu ni kena la pegi kelas gak.
so next week whole will miss all classes. hope no test /presentation will be schedule next week.

Trip 19-26 april yeayyy!
semoga berjalan lancar selamat pergi & balik. Minta2 kesihatan & kecergasan di tahap maksima.
Kawan2 doakan perjalanan kami ye.

Ok enough mau sambung kerja hehehehe

2 comments:

Anonymous said...

beb aku sangat terlupa yang ko pi melancong sudah..aku siap anto mms hahahha kompom ko tak dapat sebab ko kat san kan kan kan kan kan ...sonok ar ko jalan2....ole2 jangan lupak muahahahahhaha -sepupu ko yang cantik ahaks!

Yatt said...

beb dh balik pung. tak dpt pun mms? ko anto apa?