Sunday, August 12, 2012

Cakes

Baru berkesempatan nak update pasal kek yg dibuat since May lagi.
Chocolate moist cakes for Boice gathering for CN Blue guitarist Lee Jong hyun a.k.a Burning birthday celebration. 

Chocolate moist cake 1.5 kg for Boice gathering at Redbox Low Yatt Plaza for  CN Blue leader Jung Yong hwa and drummer Kang Min hyuk birthday celebration. Penuh tragedi nak siapkan kek nih. sib baik jadi gak deconye.

Apam Polkadot theme blue n white for Boice (CN Blue fan)  photo shoot event.

Chocolate Moist cake again for my dept pot luck event before ramadhan.

Red Velvet cake with fresh cream frosting for Uder

Strawberry cake 1/2 kg for Kak Sarah daugther.

1 kg strawberry cake. for kak sarah 2nd daughter.
p/s: my housemate bila tengok je aku deco kek theme biru puteh ni dah tau dah hah misti ada kaitan ngan cnblue lagi la tuh katanye. heheehe maklum la skrang ni tetiba plak teraktif ngan donia fandom nih. tambah plak ada kawan jadi ajk fanclub Cn blue maka aktif la join gathering bagai nih..

Tetiba teringat plak dulu2 aktif join gathering MSJBOX.

3 comments:

Izzie said...

yatt ke buat semua kek tu??
nampak sgt sedap okeh..
dah la tgh pose perut lapa ni...
yummmyyyy..

Yatt said...

a'ah sume sy buat.
pose2 ni sume nmpak sedap je kan hehe

aishah said...

heheheh bagus back to bussiness...tu ar lama gila tak joint gath MsJbox...asah skill lagi supaya dapat balik aura kek dan bunga2 yang ko pernah buat dulu...heheh sampai skang aku tak dapat nak buat bunga yang ko pandai buat...

bila la ko nak datang raya umah aku ni hehehehehehhe...