Monday, May 27, 2013

Cake, cake & cakes

Nothing much since blog dah lama tak update so nak share gambar kek-kek yang di buat before this.

Chocolate Moist Cake 1.5kg. Decor with edible image and M&M. Thanks kak azni sudi order.




Ini plak chocolate moist cupcakes. Thanks kak Aton sudi tempah. Decor simple as requested dan yang kosong tuh  main lukis je ikut suke sendiri hihihii. 

Ini juga chocolate moist cupcakes with choc ganache. Decor with CNBLUE  edible image.  Cupcakes ni jual masa buka booth CNBB kat UPM  last a few weeks

Ni contoh packaging untuk jualan hari tu. ada tambah mini flag CNBLUE

** my chocolate moist cake adalah kek kukus ye!
** untuk tempahan edible image boleh contact aishah. Click sini untuk blog dia.

No comments: