Thursday, July 14, 2005

Lambat lagi ....

ari ni dah le sampai opis pagi.. pah tu lepas lunch pun masuk lambat jugak huehueh masuk opis dah kul 3 lebih huhuehueh mementang la bos aku tak masuk opis selamba je ... satu geng lak tuhh sume satu umah heuehueheu.. sib baik takde client datang carik heuehue...

kononnye ari ni nak pi isi borang penama akaun tabung haji on the way baru ngat.. sib baik tipon umah ade org.. ghupenye ayah dah antokan borang tu ke bank .. tadik try tanya nak cek dah ade ke tak penama tuh org kaunter tu kata kena call kelana jaya.. baik tak yahh balik bahau nanti arr..

tadi online kt yahoo.. si lun_chai tu anto mesej lagi tp masuk offline mesej..
lun_chai82 :
lun_chai82 : iye ke,,,,
lun_chai82 : masaalahnya kwn sya gelakkn sya
lun_chai82 : sya nak awk tunjukn
lun_chai82 : pasal modal sya x kisah

ermm ape la motif dia nih.. bagus la kalau nak masuk islam.. tp bila tang modal tuh aku konpiuh ape dia maksudkan dengan modal???

ape ek korang rasa? seram aku..

# alhamdulillah dah siapkan akaun HSP..

No comments: