Thursday, January 12, 2006

setahun sudah berlalu

sedar tak sedar dah setahun ghupenye aku berblog nih... aku tak ingat spesific date bila aku stat blogging pasal masa awal awal dulu aku asik create & delete blog.. sampai la yg sekarang nih...
alhamdulillah tak de delete2 dah...
memula dulu blog aku tak de owang baca pung melainkan bebudak opis waja.. tu pun di paksa hahahahhhaah tp sejak kenal Yna dia yg introduce msj box baru kenal ramai..
sekarang dah ramai aku kenal kat dunia maya nih.. diding.. junaidix.. wira.. ryz.. ayen..kak nana..cik diari..skru..noushy.. syah.. lope.. akak retna..kak meen.. fitri ... zam..ramai arr tak larat nak taip sume.. oh ye sowang lg romzi senior masa utmkl dulu yg tak penah betegur sapa at last kenal kat dunia maya nih..

* tambahan special edition tuk zarul :
Blog ni gak membolehkan aku behubung semula ngan classmate aku masa diploma dulu si Azrul yg semakin glemer di kalangan blogger hehehehhe tak lupa gak zack also my classmate . gitu gak ngan karl junior aku masa kat sttj seremban & utmkl..

k lah tak leh nak lelama kat blogger.com ni banyak lagi yg menanti..hhehhe
last word selamat ulang thn kat blog aku.. hehehehehe

semoga persahabatan ngan kengkawan blog ni beterusan.. insyaallah..amin

5 comments:

ryzal said...

yatt's !!

Selamat Ulangtahun Blogging wat ko!! aku pon x tau date sbnr blog aku tuh.. Main belasah jerk.. hehe.. Harap2 ko akan terus bersemangat utk berblog k.. Take Care!!

YatT'S said...

thank u ryz my kroni...
insyaallah selagi ade idea n kesempatan

Masy said...

selamat arijadi blog yatt..!
moga persahabatan kita berpanjangan ekk...muaaahh skali kat pp yatt yg montok tu! ;)

YatT'S said...

hehhe cayangggggggg kak masy...
insyaallah...aminn

romzi seli said...

hahahaaa....

ingat gak ko nak letak nama aku dalam blog ko tu yerk. ahaks.

selamat-selamat... kang jumpa aku belanja air kosong tambah gula. heheheheee

senior