Thursday, January 12, 2006

Virus TAG dr LOPE

Virus tag lagi.. ni aku dpt dari LOPE MIZ YA...
tp okeh la tis time bleh tau lebih banyak info sesama blogger..


Nama Penuh mengikut dalam surat kelahiran: Norhayati binti Mahmud

Nama manje: angah, yati, yatt

Umur : 23 tahun bape hari tak kira la plak

Tarikh Lahir : 27 December 1982

Anak Ke : anak ke 2 dari 3 beradik (sorang abg sorang adik perempuan)

Kini Menetap di: Sec. 27 Shah ALam

Kelahiran : Kg. Tengah, Gemencheh, N9

Status : Single,Bujang dan belum pernah berkahwin

Pekerjaan : Account Associates di sebuah accounting Firm

Hobi : Baca Novel, nengok tv, kumpul syiling satu sen.. (sape ade meh kasik aku hehehehheh)

Artis kesukaan : takda yg specific

Haiwan kesayangan : pupu, yuyu (ikan puyu ) lulu & lala (kekura kita owang )

Warna kegemaran : Hijau terkenang aku kat sawah padi yg menghijau kat kuala pilah tuh

Tentang Saya yang perlu Anda ketahui:

Ermm apa yer.. aku ni degil tp penakut hahahahahha. penakut aku ni bukan takut tinggal umah sesorang ke ape tp takut bila berhadapan ngan orang ramai .aku ni darah gemuruh la memang tak suke kalau buat presentation.. kelam kabut giler.. aku ni memula jumpa org memang tak tau nak cakap ape pah tu muka memang poyo je.. cam kat opis aku ni ramai gak staff baru ngan budak pratikal ckp aku sombong.. tp lepas dah kenal baru tau aku banyak cakap muahhahahahhah tul tak emilia contessa.. hehheheh

Lagi satu kalau aku dpt novel yg best aku buleh habiskan satu malam je.. biar pun owang kat sebelah sedap tidur nyenyak aku tetap maintain habiskan jugak novel tuh.. walaupun sampai kul 3 pagi heheheheheh teruk tak teruk arr.. memang gila baca novel .

Ape lagi ekk nak citer.. nak tau lebih pasal aku meh kita jadik kawan sume bleh citer hehehheheh

Virus ini akan disebarkan kepada 5 Individu berikut iaitu :
1. Wirawan Terulung
2. Milysan
3. Ryz
4. Meen
5. Amy@maria