Saturday, February 11, 2006

Bowling nite

malam semalam ade Tournament Bowling Waja .. kali lain dari thn sebelumnye sebab ade invite associates & clients. Clients tu plak yg aku dok buat akaun dia huhu siut je... Ape ape pun malam semalam best hahah sebab group aku JUARA yeahhhhhh... tahniah tuk 3 hero lam group aku.. Halim, Hafiz (associates), Jamaludin(lawyer)... dia org punye score tinggi heheh aku ngan Kak Ton ok okeh lah.. walaupun agak teruk masa first game tp ade gak satu strike hehhehhehe. sib baik 2nd game aku ok skit n kak ton pun semakin okeh.. walaupun ni pes time dia main bowling.. siap dpt strike lagi...at last end up our group jadik Juara.. bangga giler aku siut..hahhahahha cam ko teror je yatt.. ct cucun jgn jeles... zam ko pun jgn jeles..


Ni gambo aku sempat snap guna hp aku.. nanti kalau dia org dah upload gambo lain aku posting lagi hehehe..
zam aku saja nak tayang medal aku kat ko hahahhahahhahahhahahhaha ...

12 comments:

Noushy Syah said...

wahhhh..tahniah yatt's..tehehhehe..camne zarul jangan jeles yea..yehahhh...wahhh bole arr belanje n0ushy dgn syah mkn CKT nih...dah menang tuh..tehehheheh

Noushy Syah said...

yatt's mana msj u?n0ushy xnampak pun?? aiyoooo.....alaaaaaa igt nak lompat2 umah dia ...emmmm

aishah said...

huhuu yatt kalau aku masuk group ko mesti aku juara gak muahhahahahahahahhaha er...heheh jeles nih muahahahha

Masy said...

waddup yatt?
abeh sume links ilang,msgbox pon invisible..wahsap?wahsap?

btw, cape mamat yg pakai cap tuh? *wink2 kat yatt* eheeheehheh..ada papekah?

meen said...

yatt..mana hilang shoutbox? Anyway congrats juara bowling ya!

aishah said...

masy yang pakai cap tu la cucun yang nakalllllllllllllll

tun zarul said...

wahh..yatt mana msj box...??

Anonymous said...

main bowling tak ajak aku eh :P


-zam-
http://www.mypolycampus.net/myheart/

nonie said...

wahh congrate! menang dgn mudah ek..hihi..pasni bley la bguru ngan yatt")

Wirawan Terulung said...

woo...menang men bowling tu.
caya lar...
lepas ni bleh lawan ngan WIRAWAn TERULUNg...

dan pastinya YATT akan kalah.
muahahah...:p

YatT'S said...

huhu baru bleh nak reply sume comment..

noushy: msj dah ade

masy: yg pakai cap tu opis mate lahh

zarul: msj dah ade

zam: tu opis nye tournament arrr

nonie: yeah menang ngan mudah thank to my team tp sy menyumbangkan jugak tau walau tak banyak. beguru tuk aim longkang yatt numero uno

wira: aku tak layak nak lawan ko hehehe aku tak reti main.. lain la ko ade hikmat naga terulung

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. » » »