Thursday, February 23, 2006

hi semua....pekabar???

perghh lama gak tak hapdet blog.. to member member yg masuk blog ni sori tak dpt balas mesej korang cecepat coz tak bleh online la.. hari ni pun online sebab cuti pah tu petang masuk opis jap amik borang claim hehhe...
macam ni aku sampai bulan 4 nanti .. dok betapa kat opis client...
hari aku cuti sebab amik test undang undang.. alhamdulillah lulus...
k la tak leh lelama..
pasal template blog ni nanti aku repair balik huhuh ari tu la pasal nak edit msjbox ke dlm blog ni tu lari template
k la nak balik nak pi pasar malam
bye

4 comments:

jarri said...

hurm.
pasni leh gi jalan-jalan naik kete.
cepat-cepat dapatkan lesen tu.
ngee..

YatT'S said...

insyaallah jarii
moga akak yg penakut nilepas la test nanti :)

jarri said...

nanti JPJ yang jd tester tu garang gile woo..
misai die melentik woo. macam sarjan hashim gerak khas.

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »