Thursday, March 02, 2006

gud morningg semuaa

assalamualaikum.. pagi ni aku sempat mengupdate blog aku nih.. sementara tunggu kawan opis aku smpaii.. ari ni aku ngan kak zue mintak di hantar ke tempat client.. uwarghhh sedihnye pah ni aku tarak kawan.. minggu ni last kak zue gi ngan aku sebab stat minggu depan bos dia panggil dia balik uwarghhhh sorang je aku..ehh lupa lak abg halim ade.. tapi tak best gakk.. uwarghhh...
ish mana dak wan ni janji 7.30 ni dah kul bape nihh... takpe at least buleh update blog hehehe...

ape citer tebaru ekk.. last week ngan sakit sakit kaki aku sempat gak blajar memandu .. aiyohh fail terus.. huhuhuhu tu la dulu slalu kata owang dok mati enjin je... sekarang kena kat sendiri baru tauu.. sepuloh juta kali dok mati enjin.. maklum la budak baru belajaar.. hehehehhe

oh iyer azrul sori petang semalam tak sempat nak jawap soalan ko nak balik cepat ehhehehehhehe ok kepada kengkawan yg sama blaja kat UTM K.LUMPUR.. bebudak accounting... dimaklumkan :

Sorang lagi kawan kita nak kawin ... ROSIMAH nak kawin 11 hb MAC 2006 majlis kat KUALA KANGSAR PERAK..

Sesiapa nak pegi jgn lupa ajak aku.. hheehehehheh nak tumpang... zackk ko nak pegi tak??? ade tak ros call ko... ? aku ade bg nombo korang kat dia.. hehehh yana,yani, zack ngan wary.. ade tak ros call??? korang nak pi tak??? kalau nak pegi ckp ngan aku.. nak menumpang kasih nih heheheheh..

k la out dulu.. babaiiii selamat bekerja

3 comments:

Wirawan Terulung said...

enjin mati??
kaki tu degil sangat ko, x reti nak ikut arahan....:p

YatT'S said...

hhahah memang arr wira tak biasa lagik hehehhehe

Anonymous said...

This is very interesting site... » » »