Thursday, March 16, 2006

atas permintaan....

assalamualaikum..
pe kabar sume..
lama tak jenguk sini..
sebelum ni sempat reply mesej kat msjbox je...
thank u la pada kengkawan yg sudi jenguk blog ni walaupun tak berhapdet...
JARIII ni akak UPDATE...
takde citer menarik pun..
cume kebelakangan aktiviti memasak kat umah makin kerap ...
sahut seruan kerajaan bejimat cermat..
Siti ngan kak zuli ajak bawak bekal
so aku pun kongsi sama tuk minggu ni..
alhamdulillah bisness okeh..
ape citer lagi ekk
yeahh aku dah ade lesen L ... tapi gamba tak comel... (macam comel je aku nihh hahahahahahahahah)
ape ekk nak tulis aku pun dah tarak idea..
penat lagi pun.. ni baru balik terus ke opis.. coz bebudak umah aku ade kat sini lagi.. baru la buleh hadpet blog nih... link pun baru adjust skit..
aku ade lebih kurang 2 bulan lagi kat tempat client.. penat rasanye ulang alik s.alam -kl..
minggu lepas ade la 2 hari stay kat umah cousin aku kat kl.. tp minggu dok s.alam sebab dok buat kek ngan siti... minggu ni buat triffle lagi terima kasih kepada penaja kak ijan :D
tadik balik ari ujan.. selamba aku kuar awal.. nengok ujan cam reda skit aku pun jalan la ke stesen putra sib baik tak berangin kalau berangin maunye lencun.. alhamdulillah komuter pun okeh je sib baik tak banjir.. kalau banjir tak tau la kul baper sampai umah...
k lah ape nak tulis pun tak tau hehehhe

to member aku NANIEEEEE weiii mai la datang s.alam bawak sekali KEKURA ko tuhh... aku windu arr nak jumpa ko lama giler pun....

to AIDA LIYANA (tu pun kalau ko baca blog ni) isnyaallah nanti kita jumpa ekkk.. aku pree aku call ko...

k lah babaiiii sumer...

3 comments:

jarri said...

hehe.
ngantuk.
nk tido.
samat malam

Wirawan Terulung said...

triffle??
nak sket bleh tak???
:p

aishah said...

huhuhu yatt aku nak gak nyibuk kat sini kepla aku dah pening buat account ....

semoga business kek kita maju yatt chaiyok2!!