Thursday, March 30, 2006

hapdet jgn tak hapdet...




malam ni aku buat lintas lansung dari umah cousin aku.. mekacih along kasik guna card ni buleh online :D

sume sibuk suh hapdet blog .. pa citer pun tak tau nak tulis...

aku masih di tempat client.. keje yg kami tgh buat ni dah 50% siap tuk part kita owang lah..hopefully dpt kerjasama yg baik n buleh siap cepat lagiik chayokk chayok ....
tiap hari ade je owang tegur u buat keje ape ye kat sini..
jenuh la nak jawab...
tadi satu hal dah le lambat tunggu order aku siap..ade la one lady ni michelle sibuk nak jual prudential plak.. sib baik bila dia dah mula nak celoteh lebih lebih order aku dah siap terus chow heheheheh...
naik ateh nak blasah la maklumla dah penat tunggu.. order nasik goreng paprik tp aku rasa aku dpt nasik goreng ayam kicap bukannye pakprik... hampeh tuh.. dah lapar blasah je lahh...
ct paprik ko lagik sedap...

bulan 4 nanti aku stat blajar kete... hopefully cepat pandai cikgu tak marah kat aku yg bega nih hehehehe semoga aku beranikan diri hehehehehe

k la over limit lak ngantuk dah nih.. sok balik s.alam.. aiyohh rimas gue dlm komuter tuhh behimpit ngan beg nye berat lemas..lemas... k lahh jumpa lagiii

sebelum tu saja nak selitkan beberapa gambo heheehhee menyemakan blog aku yg dah besawang ni ...
ada lagik

dan lagik

dan lagikkkkk

ehh dah abis arr... antara 3 gambar yg tak menarik nihh mana yg dirasakan paling kurang tidak menariknye... hhehehehhehehe saja je....

k la chiow dulu....