Thursday, May 25, 2006

masak masak time



semalam dok buat 2 tempahan kek oleh kak RETNA.. Thanks kak trust kita owang..
so ni hasil satu dari kek tuh..

gambo kek satu lagi nanti akan dipostingkan..
masa siti dok sibuk buat kek aku plak sibuk buat menda lain.. nak tau ape ?
ni dia...

dah lama tak buat popiah ni.. popiah ni one of peberet kueh aku heheheh kalau dulu zmn sekkulah bulan puasa misti buat punye ahhh

sibuk tanya siti aku letak ni buleh ..tambah ni skit buleh.. last last blasah je.. huhuhu sos dia pun siti tulung adjust hehehe akhirnye jadik.. mklum lah dah lama tak masak magic touch dah ilang hehehehehe so ade chef in da house guna la magic touch dia plak...

pagi ni bwak kat opis lega nengok habis depa makan hehehehe
alhamdullillah...

No comments: