Saturday, June 10, 2006

Aku vs World Cup

World cup 1998 :

Entry kawan aku nanie menceritakan pengalaman kami dulu heheheh yg sememmang kelakar..
Satu geng budak2 form 4 yg sanggup bangun pagi semata2 nak nenngok game ENGLAND vs ARGENTINA..
tuk cerita lanjut sila baca di sini http://tsunade-sama159.blogspot.com/2006/06/ingt-balik-mase-dudolu.html

Nani aku tak sangka tu pun masih lam memori ko.. siap mention nombo katil lagi.. B2K5B itu la katil aku dulu..
no tu merangkap nombo dobi aku heheh.. Katil aku memang menjadi lokasi geng2 aku bekarya (read vandalisme) karya kami di katil mungkin ade lagi kalau pihak asrama tak tukar katil baru kat dorm 2 tuh.. di dinding sudah tiada sebab dah dicat baru untuk sambutan jubli perak sekolah aku.. tp aku & bedmate tu memang suka bekarya hehheeh kami telah bekarya di satu satu nye tempat yg tidak akan di cat heheheh
sape bijak cuba teka.....
Kenangan di STTJ memang beshh..

World cup 2002 Japan/Korea:

ni pun seronok sebab satu umah suke nengok.. yani, yana, shida, wani, shanti, wati (ade lagi aku tak hengat nama dia org heheh ) bebudak umah no 2-09-09
flat pangsamurni.. masa tu memang seronok sebab bila gol je bising satu flat.. lepas dengar la sore makcik sorang ni sound peminat2 bola ni suh senyap hehheheh...

kat umah kami tu siap tampal lagi chart tuk tulis result perlawanan smpai ke final.. tiap2 hari misti update smpai ke final.

World cup 2006 : Germany

dah bermula.. ade housemate memang suke bola ade yg tak suke sngt tp turut menonton..
game malam tadi Germany vs Costa Rica..
antara dialog dr kengkawan aku yg tak biasa nengok bola..

housemate a: Costa rica baju warna ape yatt?
aku : biru merah lah.. jerman itam putih
housemate lain2: naper ade kaler lain ke kat padang tuh ?
semua : kahah kahahah

di pertengah masa pertama.. selepas gol 2-1
aku sokong germany ... si a sokong costa rica
tiba tiba...

housemate b : Costa rica pemain yg mana satu yatt? (smbil melipat kain)
aku : costa rica tu negara la!!!!!!!!!! ko ngat pemain ke ?
semua : kahhkahahahhakahahahkahaha kaahahahakahahakahahkahaha

si b masa tuh dah tetongeng malu sambil menutup muka ngan kain yg nak di lipat.. kami masih lagi ketawa tak berhenti...

heheheh memang riuh rendah kejap umah kita owang mlm tuh.. aku tak nengok abis pun sebab ngantuk ehehhehehe. aku RESPECT ngan housemate aku walaupun tak minat bola tp sanggup gak nengok bola heheheh..

tp sayang astro kt umah kami tak de package sports uwarghhhhhh tak dpt nengok stadium astro....

mlm ni england lak lawan yeahhh go ENGLAND GO !!!!!!!!!

korang sokong mana???

No comments: