Wednesday, June 07, 2006

Ikan baru


aku, ct & k.zuli dah gila ikan..
semalam aku ngan ct pegi kedai aquarium memula nak beli pasir je.. lepas beli pokok lepas huhuh beli ikan lagi 4 ekor hehehehehe
penuh dah aqua kami ngan ikan heheheheeh ni gambo gambo nyee
kat bwh 2 ikan montel kiut je.. mcm blow fish pun ade hehehheehe :D
ni satu lagi baru beli ikan emas (pic kanan) dia nih leh tahan ganas gak
ade hati nak geget ikan kaloi tuhh... kelakar je muhahahah
aku ske ikan ni kat kepala dia tuh cam tumor lak... same cam ikan emas lain..
hehehhehe kiut je bila dia berenang senget2 badan dia...

ni gambo aqua baru tambah batu2 kecik.. ngan pokok..

gambo gelap besa la guna kamera phone cikai je...

tak macam dak penang hehehehehhe

nanti bulan depan nak make up lagi aqua nih...

hehheheh

chiow dulu

No comments: