Saturday, July 29, 2006

kek jugak..hehehheehheheheh

lama tak updated.. actually dah tak tau nak tulis ape..
aku cuma nak tayang kat korang sume "bahulu gulung" yang CT ngan Aku try buat ari Khamis lepas... hee.hehehe..
ni la hasilnye selepas 2 kali cuba..


ni kat bawah ni plak nak tayang Cheese Cake yg dibuat okeh kwan aku YANA yg datang last weekend.. sempat gak dia berguru ngan Ct nak buat cheese cake...
ni la hasilnye.... bhg atas tu gelap skit sebab lama lam oven... rasa sedap ke tak bleh tak Sanchai sebab dia sempat gak rasa heheheheh... Thanks kat sanchai coz sudi gak singgah umah sewa kita org..

5 comments:

HE said...

hi Yat...yang itu...japanese cheese cake eh...

kakZ said...

asalamualaikom, salam pkenal. hai...akak lompat dari belog ayu. teliur nampak kek2 yatt ni.

YatT'S said...

He: yg mana satu he maksudkan..

Kakz: w'salam.. salam kenal kak.. kek tu sy buat ngan sepupu saya adik si kak yu lah :D thanks sudi singgah sini

arjunapicisan said...

nak cheese cake.....

YatT'S said...

mehh dtg sini