Thursday, August 24, 2006

membilang hari..

pertamanya aku nak mengucapkan "Selamat Menempuhi Alam Rumah Tangga buat Sahabat baik aku YANI". Aku gembira antara aku, ko dan yana akhirnya ko dulu yg berkahwin. Tapi dalam gembira tuh teselit rasa kesal sebab aku tak dapat bersama sama meraikan hari bahgia ko tempohari. uwarrrrrghhhhhhhhhh sedih.... aku nak pegi tapi jauh sangat kat kelantan tuh.. lagi pun bulan ni ekonomi aku sangat tidak mengizinkan.. aku harap ko faham..
namun aku sedikit terkilan sebab ko lambat memaklumkan tentang hari bahgia ko. aku mintak maaf aku dah bagi tau kat Yus & Azrul. Semoga lepas berkahwin ni ko tak lupakan aku, yana dan Yus. Yani ko kena ingat kami masih lagi kawan ko tau. ingat simbolik 3Y oppss ade 4Y..
Yana...
Yani...
Yati..
Yus..

lepas ni yana & yus kalau korang kawin jgn lupa ajak aku tau.. bagi tau awal awal.. jgn saat akhir...

Keduanya.. masih lagi berkisarkan cerita perkahwinan...
aku nak ucapkan "SElamat pengantin baru jua buat ATFINA dan pasangannye MUHARAM" Kalau ade kesempatan aku balik nanti Fina.. tak janji ..
ermmm ade lalu bawah pedang tak??
teringat masa cousin aku yg sama Atma ngan ko tuh.. dia ade buat lalu bawah pedang tuh heheheh :D

ermm cukup la citer kawin..
ni berbalik pada tajuk entry ..
pertamanye aku membilang hari tuk ke Cameron highland...
yeahhh tak sabar... kali ni destinasi family day sykt kami di sana....
aku ade sedikit gayat.. sebab first time nak kesana hahaahhah
mungkin bagi setengah orang dah berpuluh kali ke sana & berfikir ape la sangat ke cameron tuh.. tp aku tetap exicted heheheheheh
untuk program kali ni nama aku di letakan dibawah AJK Lawatan..
harapnye nanti semua bejalan lancar...

Sebaik je balik dari cameron nanti aku ngan chik akan sibuk mengemas pulak....
aduhhhh aku dpt membayangkan kepenatan kami nanti...
sape nak tolong mai la ekk...
kami mau pindah....
bemula September nanti aku akan memulakan hidup baru di k.lumpur...
Selamat tinggal s.alam...
setelah 3 thn aku mencari rezeki disini ...
tempat yg pernah aku khabarkan pada yana sesungguh aku tak mau datang lagi...
tp akhirnye aku betapa disini selama 3 thn..
walaupun aku pindah ke kl aku tetap akan kesini jua..

Semoga aku dpt mempelajari dengan mudah kerja aku selepas nih..
walaupun di bawah pengurusan syarikat yg sama tp aku dah bertukar bos..
kak sueeeeeeeeeeeee bersedialah nak mengajar aku yg degil ini....
w.maju tungguuu aku datang... (poyos banget) muahahhahahahah

Mak lang pak lang.. izinkan saya menumpang teduh iyer...

kengkawan aku di kl... Yana, nani, azrul, nurul, zack, kak su , kak raz, kak ina nanti kita jumpe yerr....

kalian pembaca blog ni doakan aku okeh...

Kepada kengkawan di WAJA HQ maafkan aku diatas segala perbuatan, perkataan, HALALkan makan, minum, ilmu dan segalanye.. selepas ni korang tak dengar dah aku membebel kat korang sume..
wish me luck okay...

CT semoga berjaya buat kita berdua hehehehehhe

3 comments:

kazen yg gagah said...

Pesanan drp gue, duk w.maju keje sungguh2. Kurangkan YM. Bagi berkat duit gaji.

YatT'S said...

:D akak.. insyaallah di wangsa maju den akan bemula dengan semangat baru. :D

aishah said...

huuuuhuhu yatt ..sedih plak..sesama la kit amemajukan diri sendiri..aku ni nak mula balik drai bawah beb..orang baru opis baru..kenalan baru boss baru..susana baru....macam ne eks??