Friday, September 08, 2006

berlalu sudah masa yg di tunggu

baru hari ni aku berkesempatan nak mengapdet blog.. ni pun time lunch.. huhuh kak sue pinjam pc sat :D ..
diikutkan hati banyak menda nak cerita di sini.. tapi tak dan nak tulis semua..
sekang ni di ofis s.alam misti masing masing sibuk ngan gambar masa di cameron ari tuh..
aku nyer kodak tak abih lagik.. ni sume gara gara simpan nak amik gambo bebanyak kat ladang teh la.. simpan punye simpan alih alih tak pegi pun turun kat ladang teh tuh takat amik gambo kat blah atas sg palas tea plantation tu je.. frust tol...
sib baik dpt mkn "strawberries chocolate" Thank Along & K.jija :D

memula pegi sana aku nekad tak mau beli bunga.. alih alih beli gak.. huhuhu tp sedih kami di tipu.. katanye bunga kering dah awet kunun tp dak pun.. apa mau buat excited lebih huhuhuhu

Cameron dah lepas ni nak citer pasal pindah umah..
Pergh penat tak yah ckp la... mana tak nye penat pi cameron pun tak ilang.. sok pagi nye terus bekemas tuk pindah plak.. thank you bebanyak kat abg LODEH n ejal.. sebab tulung angkat barang.. sib baik isnin aku amik cuti.. petang tu lepas siap kemas baju aku kuar dulu ngan dekcik nak poskan remote tv yg aku telupa nak anto dulu.. sempat gak singgah giant beli ape yg patut :D
dok sini tegugat skit wallet.. tempat membeli dekat yang amat.. dugaan betul .. baik opis baik umah..

blah malam tuh pegi servay opis.. almaklumlah aku tak penah jejak kaki kat branch kl nih..
tq kak yu & abg fizi.. mlm tu sempat lagi singgah umah kak linda huuhu penat tul panjat tingkat 5 naik tangga .. lepas tuh aku ajak lagi ct ngan dekcik servay jalan opis.. masa 2nd time nih hampir2 excident. gara gara satria bengong sesuke hati dia je reverse ngan jln tuh bapak dia punye ke.. sib baik sempat lagi brek.. kalau tidak tak tau lah ape jadik.. syukur alhamdulillah..

selasa.. dup dap dup dap.. pasal aku kena drive sesorang pi keje.. seram sejuk gue.. alhamdulillah smpai gak...
kat opis.. aku cam segan skit ahahhaha poyo tul.. padahal bukan tak kenal dia org. muahhahahha
kat sini pc aku guna bengong.. skit.. slow plak.. elok gak tuh tak leh la aku nak online selalu.. tp yg payah nye bila bab buat keje.. jenuh..

petang tuh drive balik okeh.. tp bila part nak parking ni sedihhhhhhhhh
uwargggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nanieeeeeeeeeee itam dah cedera................................... tu sume silap aku arr.. sape suh tak amik side nak masuk parking tuh.. dah calar keta tuh.. konfem tak ilang punye melainkan cat balik uwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sedih...

rabu pi traninng excell.. huhuh quit boring sebab bnyk menda dah tau.. maklumla amik kelas beginer n intemediate.. bila smpai part aku tak tau tu baru interested skit.. baru segar skit bijik mata nih...:D balik dari training tuh selamba aku je join ms lee ni ke monorail..
jenuh nak bejalan lenguh kaki.. mlm tu masa nak kuar main bowling kaki aku dah mula nak krem.. adoi.. ni gara gara dah lama tak jln kaki... malam tu sempat la aku, kak yu, siti, dekcik ngan kak linda membowling kan diri kat flamingo..
mlm tuh first time aku main dpt score 100+ memang pecah rekod main dua2 game score 100+ selalunye juara longkang je.. tp total score aku still belakang kak yu ..
sudahnye kamis tuh kat training rasa penat gile.. dah la pegi tuh kena jln jauh tukar naik train.. penat.. alhamdulillah dah abis n dpt sijil.. hopefully bleh juin kelas advance plak.. maklumlah keje sekarang ni banyak pakai excell.

Jumaat masuk opis plak.. tinggal aku ngan dak prektikal je. pasal kak su ngan odah pi hq ade meeting..
banyak betul aku kena blajar pasal keje baru nih...
banyak scope kena tahu..
chayokk chayokkkkkkkkkkk...

babaiiii assalamualaikum

8 comments:

aishah said...

yattt macam tak percaya je aku lleh online selamba badak aku je..abih aku tak tahu nak buat apa..aku duk tumpang jabatan orang lain ni...sedihnya.. orang kat sini ok je ok la.. tapi ye lak an baru hari pertama..banyak kali aku elak daripada air mataku ni gugur ke pipi...hahhahahhah gilos... aku busan..bila nak balik ni...korang semua doakan la aku ...semoga aku leh keje ngan baik..doakan kejayaan aku ....yattt sakit belakang aku ni yatt....

nanie comel said...

heheeh...yatt chayiok2 k. cian kt itam dh cedera.pasni jgn dera die lg. ingt klu nk wat side parking ko masok buntot dlu bru senang.ct skang kt mane weh?

aishah said...

uhuuhhu itam yatt tercedera..aritu tertumpah susu huhu usowii yatt aku skang ni kat putrajaya la nani

YatT'S said...

ct..
aku lagi tak caya aku lambat ari nihhh hahhah lepas korang kuar aku ngan dekchik smbung tido balik set alarm 7.45 cam biasa aku off sedar sedar dah kul 8.20 ngat nak kuar kul 8.30 alih alih 8.55 depan umah lagik .. dok tunggu enjin panas la huhuhu... ari ni boring dok bedua je..


nanie aku ngat nak parking lam tanah lapang depan umah siti tuh tp tak amik side nye pasal terus tesagat wayar tiang letrik tuh..
amik ko.. kesan yg sungguh tegar untuk di ilangkan... sib baik kat blah bawak pintu tuh kalau kat atas lagi aku melalak gak kat situ uwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

susu tu siti abih kat baju aku je.. sib baik tak kena sit or karpet..kalau tak bau susu la satu kena cam lagi bau vanila jadik la icekrem vanila hahahahah

lediagli said...

wahh dah pindah... kat mana ek? keje kl kan? bes bes.. dekat je tu... hehehe nanti apa buzz la.. leh p ronggeng skali.. yeay!~

YatT'S said...

ledi :

dah pindah dah kat umah parent chik.. buleh bulehhh

MZ said...

errr ... susu saper tumpah ni? :p slurrpppp!

YatT'S said...

susu lembu newzealand muahaahaahha