Thursday, September 14, 2006

Pictures WAJA Family Day 2006: Cameron Highlands

@ Sg. Palas Tea Plantation





Orang lain sibuk beli teh kami sibuk makan strawberry chocolate :D thanks Along

Depan hotel sebelum mulakan aktiviti lawatan


@ cactus valley

4 comments:

aishah said...

yatt jeles nye aku ko leh update...aku kat sini tak le busan sangat keje tu ada jer..tapi dr. aku garang arrr takuttttt...grr... huuhuhu tapi hati baik huhuhuh...kak retna sekiranya akak baca ni nak bagi tahu ni i miss you!!! mai la lepak umah kami kat sini..junnnnnn....carneyss miss u gaks....kak kasih..kak naomeee semua2 kawan2 blog....zackkkk ko takmo tempah kek lagi ke?? wkakakakkakaaakka..yattt ngantok!!

YatT'S said...

buleh apdet memang la .. tp pc aku ni keaadannye memang tak besh.. so mood nak apdet blog pun kureng...

Milly San said...

heheheh...rindunyer......bestnyer...semua tak terkata....rasa macam nak join skali jer....:(

YatT'S said...

milia aku pun rindu kat korang semua yg dah tinggalkan waja..

ko.. kak nuon..kak ekin.. kak maya.. kak fiza.. bad.. jerry.. zue.. ara.. emi..

bila la kumpul balik ekk..