Friday, June 22, 2007

sambungan kisah si itam

last entry aku tulis radio si itam tak function ..
ni dah masuk ari ke3 aku biarkan je..
sebabnye..

asal pagi je...
time nak pi keje aku on radio tuh dia tak function..
tp bila tengah hari / petang dia okeh.
aku ade ngadu ngan bebudak opis ni radio tak function
tp bila aku kuar lunch ngan dia org pasang radio okeh je..
mcm takde masalah.

mencik2nye aku....
nak kena pi jmpa doctor dia gak la nih...

k nak buat keje :D

3 comments:

13may said...

hehhe...tukaq ajer la cik kak oii!!!

Reez said...

Yatt..

Reez rasa ade tak kenelah ngan radio tu... Mungkin ade yang longgar kot?

Mane tahu wiring dalam tu ade problem... Ke kat tang aerial tu.. Cuba Yatt bawak gie Perodua suh diaorang check...

Warranty valid lagi tak??

YatT'S said...

may..memang nak pi sebis senter tuh tp tak de masa lagi..

reez.. warranty ade lagi tak smpai setahun lagi keta tuh.. cuma masa yg tak de lagi..