Friday, August 03, 2007

mimpi...

minggu ni aku terlalu busy..
banyak report perlu di siapkan.
kelmarin hari rabu aku, odah ngan nad bertapa di ofis almost 34 jam.
alhamdulillah hampir selesai tinggal finalize lagi 5 report next week.

khamis aku balik rumah
malam tuh tido awal..
dlm kepenatan tuh aku bermimpi
ramai ade dlm mimpi aku..
tiba2 muncul ayah..
"ni along ade.. "katanye smbil menunjuk ke arah along yg berdiri kat tepi sebuah kereta.
aku nengok dia tesenyum je.. tanpa sebarang suara.
ayah je yg becakap mereka nak pegi satu tempat ** aku tak ingat plak
sekejap sangat.. lepas tu mereka terus pergi...

:( kekadang bila teringatkan along aku selalu mintak nak mimpikan dia..
semalam dia muncul walaupun sekejap..

5 comments:

MZ said...

- macam sedeh je entri ko ni.
- yg dah pergi tu biarkan lah dia pergi. dia dah selamat kat sana. kita yg tinggal ni tak tahu lagi mcm mana.
- kalo yg dah pergi tu dtg dlm mimpi dan berkata2 ... pesan org tua2 .. hantu tu ...

13may said...

34jam keja????


gila betoi...hahha

Jie said...

take more rest la yatt

mesin pn rosak kalo tak henti2

kalo dah penat tu..mcm2 terlintas dtg

HE said...

macam nak membunuh diri je namanya tu... gi la cuti2 malaysia...

YatT'S said...

mz ade menda yg buat aku ralat sebenarnye..

13 may.. memang keje gile.. bos kasi dateline 24 hours je.. dari 0 to report.

jie.. sekrang tak bleh lagi keje bnyk..

he.. cuti2 lom ade masa n ongkosnye..