Friday, October 07, 2011

Steve Jobs?

Minggu ni merata2 kat Twitter & Facebook orang share pasal Steve Jobs.
Sesungguhnya aku tak kenal dia ni siapa. Siap tanya kawan siapa Steve Jobs?
Rupa-rupanya founder Apple. Patutla tak tau sebab aku tak punya apa-apa product derang Imac ka, Ipad ka even Iphone.

Dalam bnyk info yang orang share aku amat tetarik ngan satu quot dari Steve Jobs nih
Sangat setuju dengan kata-kata nih.

Sekarang mari kita sama2 tanya diri sendiri. Adakah kita suka dengan kerjaya sekarang?
Aku ni asyik merungut je pasal kerja. Bila tah nak kerja dengan sepenuh hati. Agaknya hati ni memang tak da kat kerjaya nih. Ermmm patuh tukar kerjaya kah? Biarlah masa menentukan mungkin suatu hari tetiba tertukar profesyen plak hehehe. Siapa tahu kan?

No comments: